Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nőcsábászba! Mit tegyek?
Elsőnek is leszögezném, akik ismerik egy rossz sót se mondtak rá, kb 2hónapja éli ezt a korszakát... előző barátnői is mind dicsérték, hogy mindent megtett értük, stb..
Meg hát tényleg ha ki is megy 2-3 héten keresztül lányokkal szórakozó helyen nem jelenti azt, hogy nőcsábász, hogy szoknyakacér..
Na mi suliban ismerkedtünk meg, tökre aranyos volt, kedves, figyelmes, írogatott nekem, barátnőmet kérdezte tetszik-e nekem...
Aztán szórakozó helyen seggrészegen akart velem smárolni, én finoman visszautasítottam,mert részeg volt. (bezzeg mással nem volt, mert csak velem törődött)
Azután megint ment egy hétig a figyelmes vagyok veled, aranyos vagyok veled, vicces vagyok veled, piszkállak, másképp bánok veled, mint a többi lánnyal..
Pénteken elhívott ő meg egy haverja beforera a szombati bulira, ahol 4 itallal, amit én kevertem (alkohol 2 csepp volt benne) és még részegek se voltunk, velem volt... smároltunk. Aztán szórakozó helyen ő ivott többet, de velem volt. Fél estét végig smároltuk vagy buliztuk... részegen behazudta, hogy imád, többet akar tőlem, stb..
Másnap ír, hogy azért volt velem mert részeg volt.
Azóta mindig mással van. Ennek kb 1 hónapja.
Azóta nem érdekel senki csak ő, de ő meg elbánt velem... kiszeretnék szeretni belőle... de hogy tegyem?
17 évesek vagyunk

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!