Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egy cigánylány járjak e vele? Nagyon csinos, nagyon rendezett és még szűz is! És merem e vele fojtatni a kapcsolatot?
Sukár sej az biztos. Örülj neki, hogy egy ilyen lány érdeklődik feléd és nem te vágyakozol egy lányra aki tetszik neked, de neki te nem. Minden jót, távesz báktálo.
17/f cigány
Megsúgom neked: Ő magyar lány nem cigány.
Ettől különbözik. ;)
Azért mert neked milyen punciba rakod azt a kis szűz farkad, attól még valakinek számít a minőség.:)
Én rendes cigány vagyok. Velem így nem beszélhetsz érted, féreg? Mutass egy vele egy korú magyar lányt aki ilyen jól nézki!
Nem tudsz?
Bármelyik magyar lány jobban néz ki, ezenkívül nekünk van sütnivalónk, ha érted mire gondolok. ;)
A kérdezőnek meg: Nem csak a férfi ondójától függ az egész. Fehér és fekete ember gyereke félvér lesz, ezt mulattnak nevezik.
Aztán utolsó, engem te ne merészelj féregnek nevezni, kis törpe a te fajtád mellettem. Takarodj a saját hazádba, ha itt valami nem tetszik.
ITT NEKED KELL ALKALMAZKODNOD, VILÁGOS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!