Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Vagy csak kedveskedik?
Van egy fiú akivel március óta beszélgetek(viber,snapchat).Régebben(kb.2hete)elmondta a barátnőmnek hogy tetszem neki.Megkérdeztem tőle én is,és mondta hogy szerelmes is belém.Azóta egyáltalán nem beszéltünk erről a témáról.
Mindennap beszélünk,és mindig nagyon kedves dolgokat mond.
pl.:
"gyönyörű vagy"
"nagyon csinos leszel/voltál"
"jól nézel ki"
(a barátnőm is szokott vele beszélni,de neki nem mond ilyet,vagy ha mond is akkor is csak néha,ha az a téma szóval ha mondjuk vesz a barátnőm egy új ruhát és jól néz ki akkor mondja hogy jó de úgy alapból nem,mint ahogy nekem)
Ezeket csak kedvességből mondja?Vagy tudatni akarja velem hogy tetszem neki?Még mindig szerelmes belém?
Diiiiik :'D te most vak vagy,vagy nem tudsz gondolkodni?
Vagy poénbol írtad ki a kérdést?!
Ez annyira egyértelmű!!!Igen!Szerelmes beléd!!és viszonozd mert hamar megunjak ám a várakozást(tapasztalatból)és szár érzés amikor ilyeneket csinál/mond és te meg nem viszonzod!!
Szóval hajrá!aztán majd írj! :* <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!