Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Igénytelenség, hogy adjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelenség, hogy adjam tudtára?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, ki érzéseit többször is bevallotta nekem, számomra sem közömbös, viszont az a problémám, hogy igénytelen, ami nagyon zavar. Nem tudom hogyan adhatnám finoman a tudtára, hogy működhetne kettőnk közt a dolog, csak egy picit figyeljen oda magára. Gondolok itt olyanra, hogy pl. egy héten keresztül képes ugyanabban a felsőben eljönni iskolába, nem használ dezodort, gondok vannak a kéz- és szájápolásával. Családi hátterét ismervén, semmi sem gátolja meg abban, hogy igényes legyen. Vonzódom hozzá, mert hihetetlenül jó belső tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon helyes, viszont ezek az apróságok mégis taszítanak. Mit tehetnék?

16/L

2016. márc. 26. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:

"Mit tehetnék?" Szappant fogkrémet/kefet es fesut a kezébe 😎 honnan veszed h o az igazi?? Megint a Tescoban vasaroltal??

Ezek szerint velem meg nem beszeltel 😉..

16F

2016. márc. 26. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Szülinapjára adj neki dezodort,új pólókat,szappant,meh fogkefét,és le is van tudva.Biztos venni fogja az adást...vagy ha olcsóbban akarod megúszni,akkor minden tabu nélkül mondd el neki mi a problémád,persze a lehető legkedvesebben.Vagy keress mást.
2016. márc. 26. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudasd vele, ha már ő úgyis bevallotta az érzéseit szerintem nem fog megharagudni. Ha igazán azt érzi akkor megteszi érted.
2016. márc. 26. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem így célozz rá neki finoman, hogy megkérdezed tőle, milyen tusfürdőt és parfümöt használ és akkor cikinek érzi, hogy nem használ semmit és még tudod fokozni, hogy mondod neki, hogy pl ez a márkájú tusfürdőnek, samponnak tök jó illata van, szereted, ha egy srácon érzed az illatát, azok a srácok tök bejönnek, mert olyan jó az illatuk, meg ilyenek.

Amúgy meg tényleg családi háttér nagyban befolyásolja ezt, nálunk se volt ez a nagy tisztálkodás, meg "igényesség", de egy idő után saját magam kezdtem cikinek érezni, hogy lehet annak tartanak és ezért nincs csajom, vagy hátam mögött beszólnak, hogy büdös vagyok, nem öltözködök, zsíros a hajam, koszos a körmöm.

remélem a kiszemelted is változni fog

2016. márc. 26. 21:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Megpróbálok vele finoman beszélni, csak félek, megsértődik :c
2016. márc. 26. 21:41
 6/7 Adelll ***** válasza:
Hat ne rokton ezzel kezdj. Dicsergesd elotte. Meg mikor mondod neki akkor utana mikor elkoszontok oleld meg es biztasd.meg ilyesmi :D de ez tenyleg nehez tema.
2016. márc. 26. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi működne kettőtök között??????

Találsz 1000x jobbat, ne add már le ennyire a szintet..

2016. márc. 26. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!