Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy a fiúk ilyenek?
Mondjáka fiúk,hogy mennyire tetszel nekik,bókolnak meg minden. És kiderül,hogy csak "arra" kellenél nekik. Pedig te nem vagy egy k*va,aki mindent kirak meg minden,hanem egy atlagos lany vagy aki mindenkivel kedves,stb..
És ezt tapasztalatból mondom. Volt aki járni akart velem de mivel nem vagyok egy h*lye liba,rájöttem,hogy nem érez irántam semmit. Aztán össze is jött más lánnyal akit kihasznált ,a csaj meg szakított vele és sírt,hogy mennyire megbánta.
Mindezt 14 évesen👊.
Van egy fiú akivel szoktam beszélgetni és mindig mondja ,hogy milyenekt mondanak neki rólam,h miket csinálnának meg ilyenek.
Ez csak szerintem eszméletlen gáz? Vannak még olyanok akiknek fontos a szerelem és nem csak a kinézet? 14/L

En csak ugy jonnek ossze egy lannyal hogy szeretem, es nem azert mert o a legszebb. Es szerintem is eleg gaz az ilyesmi.
14, fiu

Szia
Nyugi nem minden fiú ilyen...nekem is a barátom 4 evvel idosebb meg sem szamit a korkülömbség a kinézet stb....vannak persze ilyen bunkó parasztok ismerős,a kibeszélés meg a féltékenység es a lekezelési készségéről árulkodik. ...szoval csak NYUGI
14l

Igen, nagyon gáz, végtelenül.
És sajnos egyre több az ilyen nyomoronc...

Igen, ezt jól látod..
De ez a mai világ..egyre rosszabb lesz, és egyre nehezebb normális párt találni sajnos.😟
17/L
Szerintem is gaz...
Az en osztalytarsaim pont ilyenek
Kb. en vagyok az egyetlen az egesz osztalyban, aki az oszinte szerelme keresi /es ezt most nem dicsekvesbol mondom/, de persze nem megy
Lehet, hogy bun ronda vagyok es ez a baj
Viszont nem ertem miert mindenkinek a kulso szamit
Nekem a belso szamit, de ez a mai fiatalsagnak nem jo mar...
Remelem hamarosan sikerul talalnod egy oszinte, szereto pasit ;)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!