Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is gáz, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gáz, hogy a fiúk ilyenek?

Figyelt kérdés

Mondjáka fiúk,hogy mennyire tetszel nekik,bókolnak meg minden. És kiderül,hogy csak "arra" kellenél nekik. Pedig te nem vagy egy k*va,aki mindent kirak meg minden,hanem egy atlagos lany vagy aki mindenkivel kedves,stb..

És ezt tapasztalatból mondom. Volt aki járni akart velem de mivel nem vagyok egy h*lye liba,rájöttem,hogy nem érez irántam semmit. Aztán össze is jött más lánnyal akit kihasznált ,a csaj meg szakított vele és sírt,hogy mennyire megbánta.

Mindezt 14 évesen👊.

Van egy fiú akivel szoktam beszélgetni és mindig mondja ,hogy milyenekt mondanak neki rólam,h miket csinálnának meg ilyenek.

Ez csak szerintem eszméletlen gáz? Vannak még olyanok akiknek fontos a szerelem és nem csak a kinézet? 14/L

2016. márc. 26. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon gáz...14 évesen nem kéne fűvel-fával lefeküdni...nem mintha később igen, de akkor már felnő az ember és tudja mit tesz, legalábbis remélem:)
2016. márc. 26. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve nem tudnék egy lányt kihasználni, mert nincs bőr a képemen azt tenni vele. Ha tetszik, akkor azt kimutatom, ha viszont nem tetszik, akkor idejében tudatom vele, még mielőtt bele élné magát, és csak fájdalmat okoznék neki.
2016. márc. 26. 18:45
 3/10 Wolf0101 ***** válasza:
100%

En csak ugy jonnek ossze egy lannyal hogy szeretem, es nem azert mert o a legszebb. Es szerintem is eleg gaz az ilyesmi.

14, fiu

2016. márc. 26. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, ,,gáz,,. De nem minden fiú ilyen...
2016. márc. 26. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen, nagyon gáz és az a legnagyobb baj hogy egyre több az ilyen gyökér. Én ilyet sose tudnék megtenni mert nem bírnám nézni ahogy fáj annak a lánynak..
2016. márc. 26. 19:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon gáz, és pacsi én is hallottam vissza ilyeneket.
2016. márc. 26. 19:46
 7/10 Elizabeth swan turne válasza:

Szia

Nyugi nem minden fiú ilyen...nekem is a barátom 4 evvel idosebb meg sem szamit a korkülömbség a kinézet stb....vannak persze ilyen bunkó parasztok ismerős,a kibeszélés meg a féltékenység es a lekezelési készségéről árulkodik. ...szoval csak NYUGI

14l

2016. márc. 26. 23:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon gáz, végtelenül.

És sajnos egyre több az ilyen nyomoronc...

2016. márc. 27. 01:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, ezt jól látod..

De ez a mai világ..egyre rosszabb lesz, és egyre nehezebb normális párt találni sajnos.😟

17/L

2016. márc. 27. 03:18
 10/10 anonim válasza:

Szerintem is gaz...

Az en osztalytarsaim pont ilyenek

Kb. en vagyok az egyetlen az egesz osztalyban, aki az oszinte szerelme keresi /es ezt most nem dicsekvesbol mondom/, de persze nem megy

Lehet, hogy bun ronda vagyok es ez a baj

Viszont nem ertem miert mindenkinek a kulso szamit

Nekem a belso szamit, de ez a mai fiatalsagnak nem jo mar...

Remelem hamarosan sikerul talalnod egy oszinte, szereto pasit ;)

14/f

2016. márc. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!