Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg visszautasítás?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy kicsit visszahúzódóbb lány, akivel eddig nem nagyon beszéltem, de idén valahogy úgy jöttek ki a dolgok, hogy nagyon jól összeismerkedtünk. Én egy idő után elmondtam neki, hogy kezdek egy kicsit többet érezni a barátságnál, de ő azt mondta, hogy ő ezt sajnos nem érzi, de még akár el is jönne velem valahova, de a szülei úgy se engednék.
Én belenyugodtam, de mivel nem szeretek senkivel rosszba lenni, ezért később is beszélgettünk, és én meglepődtem, de a kapcsolatunk szerintem csak javult, olyan, mintha ez az incidens meg se történt volna. Rajtam kívül nem is beszél más fiúval, lehet még esélyem nála?
2016. márc. 25. 22:09
1/4 anonim 

válasza:

Elképzelhető. De ha a Szülei nem engedik akkor nem tudsz mit tenni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tehát akkor várjak, aztán majd meglátom, mi lesz.
2016. ápr. 3. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!