Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zselyke16 kérdése:
Szerintetek miért változott meg a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 2 éve tetszik egy srác. A baj az hogy 25 éves. Úgy vettem észre hogy talán egy kicsit neki is tetszek, mert sokszor észre veszem hogy engem néz és mosolyog. Ha sok ember van körülöttünk akkor is csak engem néz. Mostanában nagyon sokat beszélgettünk és nevettünk, de kb. egy hete mintha teljesen más ember lenne. Már nem is nagyon köszön, csak ha más nem látja.2016. márc. 24. 23:06
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy szeret titokban köszönni és te vagy a kiválasztott akin kiélheti titkos vágyát.
2/3 anonim válasza:
Szerintem azert mert ha tetcel is neki szegyelne veled jarni mert fiatal vagy(nehogy megsertodj mert nem roszindulatbo irom) kepzeld el a szuloket ugyis azt mondanak mit akarsz te etol a gyerektol!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem sértődöm meg, értem mire gondolsz. :)
2016. márc. 25. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!