Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az gond, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gond, ha egy kapcsolatban az egyik fél gazdag a másik nem?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik de elèg gazdagok mi meg egyáltalán nem! Ez közènk álhat?

15/L

2016. márc. 24. 22:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
a szerelem az nem attól függ hogy ki milyen gazdag.. csak ha pl összejöttök lehet hogy azt fogják hinni hogy azért vagy vele mert gazdag, de ez ne érdekeljen téged egy cseppet se.:)
2016. márc. 24. 22:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nálam ugyanez a helyzet csak ő már a barátom és nem zavarja :)
2016. márc. 24. 23:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korban biztosan nem, de később is át lehet hidalni. Barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, nekünk mindenünk megvan..nekik kevésbé:/ De ez még sosem állt közénk. Csak sajnálom, mert sok hátránya van emiatt én meg nem tudok igazán segíteni. 18l
2016. márc. 24. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha a szegényebbik fél is jól nevelt, ápolt ember, akkor nem számít. :)
2016. márc. 25. 02:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Engem nem èrdekel a pènz,nekem jó így is! Csak sok a közös bennünk a sráccal (motor ,autók èrdekelnek) ès neki olyan motorja van ,hogy "azta qurva" èn meg itt szenvedek,hogy egy gagyi motorra összejöjön a pènz! Nekik olyan autójuk van ,hogy"azta qurva" Nekik nagyon szèp házuk van ! A miènk az övèjükhez kèpest szegènyes! Szóval èn nem mernèm a házba se behozni ,mert kitudja mit gondolna!
2016. márc. 25. 07:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Hidd el nem a házat néztem amikor barátomnál voltam először:) Mondjuk akkor még nem jártunk, de akkor se becsméreltem, a családi fotókról kérdezgettem, meg a szobájában a cuccokról, nem kezdtem el méricskélni hogy ez biztos kisebb mint a mienk, meg plazma tv sincs, hű de gáz...Engem Ő érdekelt, és érdekel nem a házuk:) (3as voltam)
2016. márc. 25. 09:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy az igaz ,hogy a srác sem olyan,mert tök szegèny haverjai is vannak....szóval nem olyan aki nem áll szóba szegènyekkel!
2016. márc. 25. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Én voltam egy ugyanilyen helyzetben, nem mondanáma családomat szegénynek, inkább átlagosnak, de pl sosem volt zsebpénzem, csak épp annyi hogy tudjak néha venni egy üveg vizet vagy valami rágcsát a suliban, a srác apjának meg legalább 3 cége volt, szóval értitek... Őt nem zavarta, inkább nekem volt kínos hogy sosem tudtam neki drága ajándékokat venni, hogy mindenre ő hívott meg, és hogy ha nálunk volt egy kis lakásban kellett nyomorgnia, de mint már mondtam, őt tényleg egy cseppet sem zavarta. :) Ha tényleg szeretitek egymást akkor egy ilyen apró tényező mint a pénz, nem zavar be a képbe.

19/L

2016. márc. 25. 14:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Azèrt nincsen 3 cègjük...:DDDD De nagy házuk,drága autó,drága motor....De nekünk nincs ilyen sem ! De engem nem èrdekel,hogy nincs meg mindenem...Engem csak ő èrdekel...:)
2016. márc. 25. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:

az nem gond egy kapcsolatban, ha nem egyenlőek az anyagi lehetőségek. ahol gond van belőle, ott általában nem maga a helyzet, ahem az okozza, ha ezeket a körülményeket a felek (vagy a környezetük) nem tudják megfelelően kezelni és ez elkezd frusztrációt, komplexusokat, kellemetlen érzéseket, majd vitákat és konfliktusokat szülni.

a sok és a kevés pénz is óhatatlanul hozhat magával bizonyos szokásokat, viselkedési formákat, amik a két véglet között jelentősen eltérhetnek. ezekből lehetnek súrlódások, kellemetlenségek...

2016. márc. 25. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!