Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek neki?
Nemrég költöztünk haza, mert 2,5 évre elmentünk és most van egy fiú aki tetszik. Teljesen jól elvagyunk, ha nincsenek ott a barátai. Az összes barátnőm azt mondta hogy összeillünk, de én nem hiszem el. Mit tegyek? Csak légyszíves azzal ne jöjjetek, hogy beszélj vele vagy írj rá.
Köszönöm a válaszokat. :)
Hát szerintem tetszhetsz neki:)
Próbálj meg közeledni hozzá! És nem tudok jobbat mindani annál, hogy beszélgess vele! Nem kell elmondanod, hogy tetszik neked, cska beszélgess random dolgokról:)
Utána meg majd eldől!:D
"Csak légyszíves azzal ne jöjjetek, hogy beszélj vele vagy írj rá."
Neked is pont annyi eszed van, mint a cipőmnek. Nem ismerünk sem téged, sem a srácot, sem a kapcsolatotok, semmit nem tudunk rólatok. Így mégis, hogy a *****-ba mondjuk meg neked azt, hogy tetszel-e neki?! Emberek, én ezt nem bírom. Annyi hülye van itt, mint homokszem a sivatagban, egyszerűen én nem bírom!
Pedig DE!! Menj oda hozzá és beszélj vele! Bár amint kiderül, hogy mennyi eszed van, egyből nem kellesz majd neki, mégha a külsőd csábító is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!