Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kiöntöm neki a szívem megbocsát nekem? És valyon még tetszhetek neki?
Na szóval igyekszem rövre fogni...
Egy lány elmondta nekem, hogy tetszik nekem ő is tetszett nekem, de lefagytam és nem mondtam semmit, mint a hülye gyerek igen lehet nevetni... Ez után próbáltam kerülni, mert úgyéreztem, hogy ciki lenne vele találkozni. Minden reggel együtt buszozunk lehetseges, hogy meg tetszek neki mert mikor ranezek ő mindig kerüli a szemkontaktust és ha leszáll akkor gyorsabban szedi a lábait, hogy még véletlen se nézzen rám... És a lány még mindig tetszik nekem egésznap a fejembe jár, hogy mi történt volna ha előbb cselekszem és nem fagyok le. 16/F
Ah
És már semmi esélyem nincsen?
Szerintem egyszer mikor leszall a buszrol probalj meg utana sietni es beszelni vele errol...egy probat szerintem meger...mert igy nem fogsz azon "bankodni" h mi lett volna ha....
mivel megprobaltad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!