Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Tesin az exem felmentett volt. Ő szakított velem. Engem nézett a padról,háttal áltam neki. Hátranéztem,míg nemkapott észbe,láttam,hogy mosolygott rám. Meglátta,hogy hátranéztem,gyorsan elhúzta a fejét jobbra. Meg 3 lány elakarta venni a labdát,és nagyon félreérthető helyzetbe kerültem velük. A legjobb barátnője,mintha lovagló pózba lett volna velem,mondták neki,nézzen oda hátranézett. Többiek minket néztek,míg csak ő volt háttal. Nem akarok összejönni vele,csak kérdezem,hogy még érdeklődhet irántam.2016. márc. 23. 19:08
1/1 anonim válasza:
Hát szerintem tuti, hogy még tetszel nekj vagy valami. Mert ha nem így lenne akkor nem nézne téged ennyire feltűnően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!