Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? További dolgok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IHaveWiFi kérdése:

Mit gondoltok? További dolgok lent.

Figyelt kérdés
Már kb. 1 éve kedvelek egy fiút az osztályból, de nem tudom hogy mit tegyek. Nem biztos, hogy tényleg szerelmet érzek iránta. De bejön, mert vicces,kedves, poénos. És kb. én is. Nem tudom, hogy viszont így érez-e. Még senkivel nem voltam együtt, mivel még fiatalabb vagyok :D Nem tudom, mit csináljak. Kérlek segítsetek. 13 éves leszek. Előre is köszönöm :)

2016. márc. 23. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Először tedd tisztábba az èrzèseid,ha szereted akkor tègy èrte....beszèlges vele ,barátkozz ès idővel kiderül,hogy mit èrez! :)

Sok sikert! :)

15/L

2016. márc. 23. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm :)
2016. márc. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!