Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki tetszik többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik többi lent. (? )

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik.Egy hétig beszélgettünk,de a beszélgetés abbamaradt..Mit tegyek?

2016. márc. 23. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt gykn beszeltetek?? Ird meg privibe a nevet hatha ismerem...
2016. márc. 23. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem még írj rá te! :)

Nem fogod megbánni :) Nekem is így volt:)

2016. márc. 23. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is írj rá te. :)

Amúgy szerintem nem baj, ha nem írogattok megállás nélkül. Legalábbis én azért nem szeretem, mert élőben jobban szeretek beszélgetni, oda meg kell a téma, mert utálom a kínos csendet. :D

De ha már több idő eltelt azóta, hogy beszéltetek, írj rá, nem kell mindig az egyik félnek írni a másikra.

2016. márc. 23. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nah vooolt valami??
2016. márc. 23. 17:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak az a gáz,hogy az egy hét után megtudta,hogy tetszik..De utána ő "kezdeményzte a beszélgetést" és aztán véglelg abbamaradt.Élőben nem beszéltünk sokat,most már kerüljük egymást.De ma produkálta magát:/
2016. márc. 23. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
keress mást, aki foglalkozik veled.
2016. ápr. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!