Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EasyCiS kérdése:
Lányok, ez nálatok hogy volt?
Figyelt kérdés
Hali.
Ebben a korosztalyban, a lanyok miert ilyenek? Undorodnak a fiuktol, vagy csak ugy mutatjak, nem tudom. Allitolag, a nagyobb korosztaly, mar harcol a fiukert, de itt nalunk nem. :(
13/F
2016. márc. 23. 16:14
11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, ugyan ez :D
2016. márc. 24. 13:37
12/15 anonim válasza:
Nem undorodok a fiuktol. Csak pl. Osztalytarsaktol..szinte egyutt nottunk fel..
14/15 anonim 

válasza:

Majd ebben a korosztályban már más lesz teljesen...;) Türelem!! :)
18L
15/15 Fruzs33 

válasza:

Igen,például én már harcolok.
Bár 13 évesen is ugyanúgy harcoltam,mert ragaszkodó típus vagyok.
Lehet,hogy csak úgy tűnik,hogy undorodnak.Nem minden lány képes kinyitni az érzéseit. (bár én igen könnyen kifejezem őket,nem rejtem véka alá)
Bár mondjuk én 13 évesen nem voltam talán ennyire komoly néhány dologban mint most.
15/L,
3 hónap múlva 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!