Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nálatok hogy volt?
Hali.
Ebben a korosztalyban, a lanyok miert ilyenek? Undorodnak a fiuktol, vagy csak ugy mutatjak, nem tudom. Allitolag, a nagyobb korosztaly, mar harcol a fiukert, de itt nalunk nem. :(
13/F

Ja az én próbálkozásaim is elég rosszul sültek el egy 13 éves lánynál. (Félre értés ne essék, én 14 vagyok.)
De mások meg olyan könnyen összejöttek lányokkal (szintén ebből a korosztályból).

Ez nem korosztálytól, hanem környezettől függ. A legtöbb tizenkét-tizenhárom éves kisgyerek beilleszkedni akar,úgy viselkedik, ahogy a környezete. Anno, még, amikor én voltam általános iskolás, a belterjesség volt a menő az osztályban, "járt" mindenki mindenkivel.
Idővel ez majd megváltozik, amikor kinőtök a gyerekes játszmákból.
(Arra azért ne várj, hogy majd pár év múlva harcolni fogna érted a lányok. Ez személyfüggő, van, aki ha fizetnének se kezdeményezne valaki pedig szinte megszállottan üldözi a kiszemeltét.)

"A nagyobb korosztaly mar harcol a fiukert."
Na ez a hatalmas problema a mai vilaggal... Jegyezd meg,hogy hosszutavon nem sok jora szamithatsz olyan lanytol,aki tulajdonkeppen udvarol neked. Egyetlen normalis lanyt sem ismerek,aki ilyen modszerekkel ismerkedik. Jobban jarsz egy olyannal,aki nem hajt rad,inkabb csak enged az udvarlasodnak. Megis mifele dolog ez,hogy a lany hivja randira a kiszemelt aldozatat?
Lehet,hogy maradinak fogtok tartani,de nem erdekel,ez igy van.

Most az eredeti kérdésre válaszolok:)
Nálunk 13 évesen voltak a fiúk, és voltak a lányok...két külön csoportban. Nem viccelek, mi szinte szégyelltünk érintkezni is velük, mára már szerencsére ez eltűnt, de akkor nagyon is abszurdnak tűnt volna, hogy egy lány "harcol" egy fiúért...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!