Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Van egy csaj haverom akivel már régóta joban vagyok és multkor elmentunk bowlingozni.Ezutan rammaszott és le akart szopni. Az elejen meg mondtam neki h nem szabad de aztán hagytam magam.
Szerintrtek ha így megy tovabb akkor tonkremegy a baratsagunk? 17/F
2016. márc. 22. 18:05
1/4 anonim 

válasza:

Jo neked 😃 a barátság átalakul sze* kapcsolatra.. De ki tudja lehet szerelem lesz belole..
17F
2/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h volt egy fiúja akivel még ma is szexelnek
2016. márc. 22. 18:32
4/4 anonim 

válasza:

Ne haragudj hogy ezt mondom mert nem tudom pontosan mit érzel a lány iránt, de így egy hát öhm ribinek tűnik.. Szóval szerintem legközelebb ne hagyd magad, és nem megy tönkre a barátságotok. Meg hát ha ott az a másik pali neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!