Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól létesíthet az ember szexuális kapcsolatot? A válaszolókat kérem, hogy jelezzék egy számmal az életkorukat. Köszi a segítséget
15 lánynál, 16-17 fiúnál.
(18/f)
A törvény szerint 14 de sztem az undorító...
16 evesen mar lehet hogyha nagyon szereted es stabil a kapcsolatotok...
16F
Szerintem ezt nem a szám jelzi. Persze, kisgyerekek ne csinálják, de szerintem nem a szám mondja meg, hogy ki-mikor érett rá. Van, akinek 16 évesen már eljött az idő, de semmi ciki nincs a 18-20-22-ben sem. Ez nem dátumfüggő. Én 18 évesen feküdtem le először a barátommal, akkor már 1 éve jártunk, nagy szerelem volt. Nekem elvárásom volt, hogy akárkivel nem fekszem le, és 2-3 hónap járást semminek sem hívnak tinikorban, úgy változnak a párok mint az időjárás. Én azt akartam, hogy minőségi élmény legyen, lelkileg éretten egy stabil párkapcsolatban. Nem csalódtam.
N31
Nemcsak testi, hanem lelki érettség kérdése. (ahogyan előttem is írták) Van aki 14 éves korban készen áll, van aki még felnőttként (20-30) sem érett a feladatra. Az illető majd eldönti, mikor áll készen, nem pedig idegen GYIKes emberek tanácsára veszti el a szüzességét gyerekként:)
Ennyit erről
14/f
felnőtt korban.. ami 18 alatt semmiképp sem lehet, de ez a saját, személyes véleményem. legideálisabb 20 után bármikor
nem kell utálni
24N
Törvény szerint 14.
SZERINTEM(egyéni vélemény) olyan 17-18 éves korban ideális, azonban van aki hamarabb érett rá, nem CSAK életkor függő.
Tisztában kell lenni a dolgokkal, nem fejest ugrani az egészbe, mert annak sose lesz jó vége.
Van aki még 25 évesen sem elég érett hozzá, nagyon változó.
Elvileg 14.
De ekkor még nem mindenki normális illetve érett ilyenekre sztem.
16-17 éves kor ami jó. De az sem baj ha később történik!
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!