Miért nem értékelik a kérdézők a válaszolókat?
Figyelt kérdés
Mindenkinek zöldet nyomok aki erre válaszol!!!! :DD2012. nov. 19. 21:22
2/15 A kérdező kommentje:
nem értem a facebooknak mi köze ehhez...
2012. nov. 19. 21:29
3/15 anonim válasza:
csak azt értékelem, amit érdemes
4/15 ?NÉV? válasza:
Nemtom, csak írtam valamit, na nyomasd a zöldet :D
5/15 anonim válasza:
legalább őszinte :D
szerintem nem is tudják, hogyan működik az oldal és az értékelés, csak regelnek, hogy kérdezhessenek, aztán amikor megkapják a válaszukat, hagyják is az egészet
6/15 anonim válasza:
Nálam, hogyha értelmes válasz érkezik a kérdésemre, akkor mindig hasznosnak jelölöm.
8/15 anonim válasza:
Azért, mert nem gondolják, hogy ez valakinek fontos lehet, vagy egész egyszerűen udvariatlanok!
9/15 anonim válasza:
Nem tudom,mivel velem nem közlik.De szerény feltételezésem szerint csak unalmas idejüket töltik itt és tesznek az értékelésre,mondván " a kutyát sem érdekli". Vagy valami hasonlót.Valószínűleg őket nem érdekli hány százalékos a válaszoló,így ők sem értékelnek.
10/15 anonim válasza:
Szerintem írj pár választ a valláskritika rovatba, ateista szemszögből és eltűnnek a kezek a szövegek alól.
Gondolom ez figyelmeztetés, később ki is meszelhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!