Jó, hogy nekünk is lehet jelentenünk egyes válaszolókat, akik nem megfelelően írnak. Szerintetek is jó lenne a válaszok moderálásához egy olyan pont, hogy "Poéngyilkos" vagy "Hangulatgyilkos"?
Figyelt kérdés
Mert ha van egy jó kis kérdés a HUMOR témakörben, akkor egyesek teljesen kinyírják még rögtön az elején valami hülye és/vagy komoly válasszal, ami nyilvánvalóan nem ide illő. Azután már kinek marad kedve ökörködni? Ugye? Az ilyen fapofák válaszát törölni kellene.2010. aug. 7. 03:10
1/3 anonim válasza:
Ez az oldal nem humorgyár, meg hangulagyár. A többi témakörbe épp ilyen lelkiismeretesen válaszolgató "fapofából" kellene több. A Humor kategória meg egy alkategória, emiatt nem hiszem, hogy szükség lenne ilyen gombokra. Bár ha megoldható, hogy csak ebben a kategóriában működjön, akkor oké, végülis értem, miről van szó.
Ezzel a modikhoz kéne fordulni.
2/3 Volt1xkérdés válasza:
:D ez nagy király nekem már rengeteg jó játékomat kérdésemet rontották el ...... (a pontozott vonalra kerül a szekkifejezése a mindent elrontó válaszolóknak) ez teccik
3/3 A kérdező kommentje:
1.
Természetesen a "Poéngyilkos" kategóriát kizárólag a Humor témakörben lehetne használni, hiszen máshol aligha volna létjogosultsága. Komoly kérdésekhez szerintem is komoly válasz dukál.
De addigis: A poéngyilkosokat kegyetlenül le kell pontozni!!!! :)))
2.
Örülök, hogy akad olyan, aki teljes mellszélességgel támogat! :))
2010. aug. 10. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!