Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert Viselkedik Igy a baratom?
Figyelt kérdés
Van egy baratom F\18 1eve beszelek vele es nagyon szeretjuk egymast <3 anak elenere hogy meg nem talalkoztunk csak facebookon irunk.
Minden rendben van latszolag de van mikor furcsan viselkedik mostanaban es nem tudom miert?!Kerdeztem tole mi a baj de nem mondta el. nem tudom mi lehet a baj :(
Elore is koszi a valaszokatt
L\16
#Igy viselkedik #Miert? de szeret
2016. márc. 22. 11:11
11/12 anonim válasza:
Félre kefélni kapcsolatban lehet. Attól, hogy egy éve írogat egy csajnak a neten még nem lesz a pasija. Ne tévedjünk már! Ez nem kapcsolat! Számon az kérheti, aki a társa. Ők nem élnek párkapcsolatban, csak külön-külön püfölik a klaviatúrát. Ebből nem kell ekkora ügyet csinálni. Azzal jár, akivel akar, Ímélpiroska nem kérheti ezt számon, semmi köze hozzá! Akkor sem, ha magával elhitette, hogy szerelmes néhány Facebook üzenetbe! Mindenkinek a saját felelőssége, hogy mennyire hülyíti be magát! Fel kéne ébredni és meg kéne látni a nyilvánvalót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!