Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudom hogy nem szeret és már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy nem szeret és már én sem ezért. Mit tegyün?

Figyelt kérdés

3 hete vagyunk együtt. 2 hete észrevettem hogy nem keres, nem úgy ölel, nem is akar megcsókolni... -> NeM szeret...Itt a tavaszi szünet... és most mit tehetnék?

16L

2016. márc. 21. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
szakíts vele keress mást. nem éri meg ilyen kapcsolatba pazarolni az energiát. Hidd el sok srác van aki megbecsülné ha barátnője lenne :) (és itt nem csak a reménytelen magányosokra gondolok)
2016. márc. 21. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, csak a probléma az, hogy minden nap találkozok vele...És úgy elég roszz...Hogyan tudok békésen szakítani vele?
2016. márc. 21. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le és őszintén beszéljétek meg a dolgaitokat. Nem olyan hosszú még ez a kapcsolat, talán nem lesz olyan nehéz túllépnetek. És ha mindketten elég éretten gondolkodtok, akkor azzal sem lesz probléma, hogy ha továbbra is látjátok egymást.
2016. márc. 21. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez tök perfect :) Csak, ahogy mindenhol van egy kiskapu.. Azaz ő azt hiszi h szeret...
2016. márc. 21. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Közöld vele azt ami nyomja a szíved, ha megértő megérti, ha nem, akkor egy farok.

Mondd el, h érzed azt, h nem szeret már stb.

Sok hal van a vízben.

2016. márc. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!