Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most szeret vagy nem? 15l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most szeret vagy nem? 15l

Figyelt kérdés

Mivel sokat írok és telefonról ezért szeretnék előre is bocsánatot kérni az ékezet elhanyagolása miatt.

A tortenet az hogy van egy srac akinek kb 5 honapja megtetszettem de akkor elutasitottam mert meg nem ismertem es mire osszeakartam volna vele jonni talalt maganak egy r***ncot akivel 1hetig nyalakodhatot es azutan ott hagyta. A lenyeg az hogy szerelmes lett belem a haverja es mivel jo haverok igy o is adja neki az udvarlasi otleteket meg minden.. de nekem a haverja egyaltalan nem jon be es ezt mar a sracnak is megmondtam ugyhogy nem is ertem. Viszont egy hete rairtam a sracra es ereztem hogy meg erdeklodik irantam es udvarolt kedveseket irt meg olyanokat amiket akkor irt mikor biztosan szeretett. Viszont folyamatosan en irtam ra de erzodott h erdeklem. Azutan egyik naprol a masikra nem is akart hozzam szolni nem is akart velem beszelni. Ugyanugy lokte oda a haverjat hozzam. Mar nem is ir vissza. Illetve azt erzem mint amikor mar kerult a r****c baratnoje miatt tehat nem is mosolyog vissza meg ram se nez vagy epp levegonek nez. Nem tudom mit tudnek tenni. Egyaltalan szeret es csak a haverja miatt ilyen vagy eszre vette h en meg szeretem de o mar nem erez semmit?

2016. márc. 15. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
2016. márc. 15. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Utálom az ilyen csajokat. 5 hónapja mibe telt volna megismerkedni vele? Hirtelen megismerted, hogy meg már te akarsz járni vele?
2016. márc. 15. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy szeret már.

De h érdekel kapd el és kérdezd meg mi baja van veled, lehet balhé lesz a vége de van szád, kérdezz rá mi van vele.

2016. márc. 15. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
2# valaszolo hat ennel sokkal bonyolultabb mivel a srac 2het utan rammaszott en meg akkor meg azt sem tudtam kicsoda azutan meg ismerkedtunk 1honapig es mikor oda jutottunk hogy akkor most leulunk es megbeszeljuk h akkor most mi van eldobott ket csajert.
2016. márc. 15. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!