Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szeret vagy nem? 15l
Mivel sokat írok és telefonról ezért szeretnék előre is bocsánatot kérni az ékezet elhanyagolása miatt.
A tortenet az hogy van egy srac akinek kb 5 honapja megtetszettem de akkor elutasitottam mert meg nem ismertem es mire osszeakartam volna vele jonni talalt maganak egy r***ncot akivel 1hetig nyalakodhatot es azutan ott hagyta. A lenyeg az hogy szerelmes lett belem a haverja es mivel jo haverok igy o is adja neki az udvarlasi otleteket meg minden.. de nekem a haverja egyaltalan nem jon be es ezt mar a sracnak is megmondtam ugyhogy nem is ertem. Viszont egy hete rairtam a sracra es ereztem hogy meg erdeklodik irantam es udvarolt kedveseket irt meg olyanokat amiket akkor irt mikor biztosan szeretett. Viszont folyamatosan en irtam ra de erzodott h erdeklem. Azutan egyik naprol a masikra nem is akart hozzam szolni nem is akart velem beszelni. Ugyanugy lokte oda a haverjat hozzam. Mar nem is ir vissza. Illetve azt erzem mint amikor mar kerult a r****c baratnoje miatt tehat nem is mosolyog vissza meg ram se nez vagy epp levegonek nez. Nem tudom mit tudnek tenni. Egyaltalan szeret es csak a haverja miatt ilyen vagy eszre vette h en meg szeretem de o mar nem erez semmit?

Nem hiszem, hogy szeret már.
De h érdekel kapd el és kérdezd meg mi baja van veled, lehet balhé lesz a vége de van szád, kérdezz rá mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!