Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, örülnétek neki?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek most lesz a 16. szülinapja és valami különlegeset szeretnek neki adni.Még régebben ültettem egy bonsait de még nem olyan nagy. Ezt szeretném neki adni mivel erről mindíg eszébe jutnék. Visszafogott lány hála az égnek ha valami parfümmel vagy ilyesmivel odaállítanék helyből körberöhögne.Tetszene neki?2016. márc. 21. 19:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen.
Mar azt is biztos ertekelni fogja hogy gondoltal ra. Es ez sokaig megmarad esindig ha ranez te fogsz eszebe jutni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :)
2016. márc. 21. 20:04
4/4 anonim válasza:
Aranyos lenne, bár nekem nem lenne megfelelő, mert még a gazt is kinyírom nem hogy egy bonsait aminek különleges törődés kell:D De amúgy ha ő nem ilyen akkor nagyon jó ajándék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!