Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csillag282 kérdése:
Szerintetek miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy srác, 5 éve ismerem de kb. fél éve kezdtünk el beszélgetni. Elég közel kerültünk egymáshoz, de nem történt semmi. Télen néha megfogta a kezem mikor fázott. Azóta is mikor meglát kacsint meg minden. SMS-ben szoktunk beszélni és van mikor naponta 2x is ír, szokta írni hogy hiányzom, meg hogy gondol rám. De van hogy napokig vagy egy hétig nem ír, mintha nem is léteznék. Miért van ez?2016. márc. 21. 16:22
1/5 anonim 

válasza:

lépj te mer fél a fiu oan mint én:'DD
2/5 anonim válasza:
Az embernek néha sok a dolga.. stb.
Ha bejössz neki, lépni fog. Nem túltenni kell magad, hanem várni :)
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem, ha komolyabb dolgot akart volna, már megírta volna, mint azt hogy hiányzol neki..sajnálom de nekem ez úgy jön le mintha játszana veled
4/5 anonim válasza:
Hadd a fiút,nem akar semmit tőled
5/5 anonim 

válasza:

Szrntm bír, max fél lépni. Kezdeményezz te, ha mégsem, akk sz*rd le
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!