Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha még mindig nagyon hiányzik?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és volt egy lány akivel már kétszer megpróbáltuk a kapcsolatot de mind a kettőnél szakítás volt... Én szakítottam mindig vmi hülyeség miatt.. Még mindig együtt lennénk (pedig már 1,5 éve vége), ha nem dobtam volna kétszer is.. Mindig amikor látom, rájövök hogy kicseszettül hiányzik. Most félek beszélni vele mert szerintem már túl tette magát rajta és nem kívánkozik egy újabb meg próbálásra és szerintem szóba sem állna velem..2016. márc. 21. 16:08
1/6 anonim válasza:
Hat pedig igy nem lesz jobb mibol allna rendbe hozni? Te szakitottal o nem fog kezdeni ugyse
2/6 anonim válasza:
Csak akkor hiányzik ha látod?
Ráadásul mind a kétszer te dobtad..
3/6 A kérdező kommentje:
Nemcsak akkor... De olyan hülyeségekért dobtam amiért nem kellett volna
2016. márc. 21. 19:03
4/6 anonim válasza:
Hát akkor egy próbát megér és ha ő is viszont szeret sok boldogságot:))
5/6 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy szokott köszönni meg minden, csak én fosok :D
2016. márc. 21. 20:50
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha kétszer már eljátszottad vele, nem lenne tisztességes újra megtenni. És a hülyeségek mögött is lehetnek igazi indokok: ha pl igazán szeretnéd, nem dobtad volna el álindokokkal. Ez egy jel neked is, hogy Te is érzed, nem vagytok jók együtt.
Szerintem egyébként Neked inkább egy kapcsolat hiányzik, mint sem ő, ez gyakori ebben a korban. Ismerkedj, keress olyan lányt akivel jobban összepasszoltok, indíts tiszta lappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!