Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt miért csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelemes vagyok,el is mondtam neki.Járt a haverommal,de nagyon sűrűn vesztek össze,és a legutolsó szakításuknál le k....-ázta.Szakítottak,és a lány azt mondta hogy legyenek csak barátok.Azóta is ölelgetik egymást néha.DE,már erről kérdést is tettem fel(és csak pozitív válasz érkezett),hogy szerethet-e,mert annyira sok jel van,amit kimutat,hogy már egy másik lány már mondta hogy ő úgy gondolja hogy szerelmes belém,mert ő is észrevette hogy milyen jeleket ad nekem.Ilyenkor mi van?Miért ad ki jeleket ha esetleg nem szerelmes belém?Vagy ha igen,miért nem mondja meg hogy szerelemes belém?Nagyon nem értem.A volt pasija bunkó is tud lenni velem(ezt a lány mondta akibe szerelmes vagyok.)Mit gondoltok?2016. márc. 19. 18:10
1/1 donmogyoróscsirke 

válasza:

minek foglalkozol ennyit mások véleményével? Tetszik, akkor lépj felé, ha nem, nem. Ez nem rakétatudomány, és bár néha külön fajnak tűnik a női nem, de nem az. Nem kell tőlük félni. Beszélj vele, hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!