Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor el fogom veszíteni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor el fogom veszíteni? :' (

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok...de ő még nem szeret. 1 hónapja ismerjük egymást, ő tudja, hogy én szeretem és azt mondja neki idő kell. Én ezt meg is értem, várni is tudok.

De ma délután összevesztünk azon, hogy én állandóan azzal piszkálom, hogy ő nem szeret. De ez nem igaz, csak én néha tudatom vele. De nem viszem túlzásba. És ő azt mondta ma, hogy idegesítem ezzel, hogy folyton célozgatok rá, hogy nem szerelmes....de én nem célozni akarok, csak mondani neki. Olyan jó érzés kimondani már úgyis, hogy tudom ez viszonzatlan.És ezen összevesztünk aztán bocsánatot kértem tőle, több mint 1 órája könyörgök, hogy ne haragudjon, nem akartam. És tényleg nem, mert tudom milyen érzés és pont ezt nem akartam, ezzel nyaggatni. Azt mondja nem haragszik de látom rajta, hogy igen. Én esküszöm nem akartam ezt, tudok várni, ha kell egy egész életet is várnék rá, mindennél jobban szeretem, bármire képes lennék érte, ő nekem a mindenem. De nagyon félek, hogy ez miatt elveszítem, azt nem bírnám ki. Már órák óta sírok miatta, tudom hogy haragszik, direkt nem akartam ezzel terhelni mégis ezt hiszi. Mondja hogy csak azért ilyen velem, mert rossz a kedve. De biztos miattam... :'( Annyira félek, rettegek a gondolattól, ha elveszítem :'(

Most is folyamatosan az jár a fejemben, hogy hülyeséget fogok csinálni... ( régen vágtam magam, és mintha kezdenék visszaesni... :'( )

Tudom, hogy ez nem jó, nem megoldás, de csak így tudok teljesen megnyugodni.Utána ez ilyen megkönnyebbülés. Már a fejem is szétszakad, szédülök a rengeteg sírástól :'( És ha most egy idegesítő lányként fog rám tekinteni a jövőben? Nem úgy fog hozzám viszonyulni? Most mindent elrontottam, pedig nem állt szándékomban. De nekem ő kell!!!! Vagy csak én aggódom túl? Ajj, nem tudom.. :'(

De valaki légyszi segítsen, nagyon-nagyon féleeek :'(

Normális tanácsokat, válaszokat kérek, bunkók kíméljenek. Nem vagyok abban a lelkiállapotban

Előre is köszönöm szépen!

2016. márc. 17. 20:16
 1/6 A kérdező kommentje:

16 éves lány vagyok

Bocsánat, ezt elfelejtettem leírni, ne haragudjatok

2016. márc. 17. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
először is nyugodj meg ha számitasz neki akárcsak mint barát ebből nem lesz baj :) elrontottad van ilyen de ha azt mondta nem haragszik akkor higyj neki és fogadd el hogy rossz kedve van emiatt...vagy hagyd egy picit megnyugodni vagy probald feldobni :) de nyugi ha nem vagy neki közömbös akkor nem fog egy ilyenen kiakadni annyira hogy többe ne szóljon hozzád :)
2016. márc. 17. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:

De annyira nem akartam ezt tenni :(

De most hogy dobjam fel? En h viditsak mikor en is rosszul vagyok?

2016. márc. 17. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Ide, Figyelj!

Nő vagy, van tartásod, akaratod, kitartasod!

Kemény csaj vagy, és határozott! Ne bizonytalanítson el senki, Ő sem.

Ne könyörögj neki, elhiszem, hogy mindennél jobban szereted, de van tartasod.

Azt mondta nem haragszik, akkor ne törd magad, ha fontos vagy neki ilyen miatt nem fog egy életre megharagudni rád.

2016. márc. 18. 00:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Ohh....igazad van és köszönöm :)

Csak már elegem is van, hogy mindig en varjak mindenkire, nekem kell küzdeni meg minden. És ha hiába? Sosem fog szeretni? Mindig olyanba szeretek bele akit úgysem kapok meg :(

2016. márc. 18. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem a helyzeted, ha ilyanba szeretsz bele, akivel sohasem fog összejönni, de tuti ki fog veled békülni;) ha már eddig tök jó barátok voltatok, akkor szrntm ez most sem fog változni. Bocsi, én a helyedben nem erőltetném a dolgot, ha egy hónap múlva sem jöttök össze, hagyd az egészet. Teljesen egyet értek a korábbi válaszadóval: Legyen tartásod!!! Ne hagyd magad egy fiú miatt sírni! Nem tudom, hogy olvastad-e az Szjg-t, de szerintem, az itt leírtatokból tisztára úgy viselkedsz, mint belőle Reni.
2016. ápr. 16. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!