Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi bajom van? El fogom emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom van? El fogom emiatt veszíteni a barátom. Valaki valami módszer?

Figyelt kérdés

Hisztizek, ingadozik a hangulatom. Egyik percben még nevetek, a másik percben sírok.. a semmin is. Szegény barátomat meg már kikészítem. Magamat is, de nem tudok mit csinálni. Hamarosan meg fog jönni, gondolom amiatt vagyok ilyen, de minden hónapban.. már elegem van. Próbálom magammal elhitetni, hogy nincs semmi gond, és ez a menzesz miatt van, de nem változik semmi :(

Félek, hogy emiatt elveszítem a barátomat. Azt mondta, hogy segít, mellettem van, de már elege van belőle, hogy mindenért őt b*sztatom. Az előbb szar kedvem lett, amiatt, mert felhívott.. és fogalmam sincs, hogy miért?! Hiszen érdeklődött, aranyos volt, én meg csak hisztizek. Olvastam, hogy mozogni kell meg egészségesen táplálkozni, el is kezdtem, eddig semmi változás. Magamat is kikészítem és a többieket is akik a közelemben vannak. Valaki segítsen, el vagyok keseredve :(

2015. febr. 1. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok esetben ez sima hiszti,nem kell mindent a havira fogni.Van annyi önkontrollod gondolom,hogy ezen változtass.Ha meg nem tudsz,a nőgyógyász ír fel egy gyógyszert ha indokoltnak látja.
2015. febr. 1. 12:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Mély levegő, 10ig számolj el, és csak az után mondj valamit ilyenkor, ha meggondoltad. Tudom, miről beszélsz, én is hasonló vagyok, csak nem kötődik a menzeszhez feltétlenül, sőt. Én az előtt inkább bújós és ragaszkodó vagyok, nem hisztis. Ha frusztrált vagy éhes vagyok, na, akkor hisztizek gyakran. Olyankor, ha egyáltalán eljutottam addig a feismerésig, mint te, akkor érdemes kétszer is meggondolni magadban, kinek mit mondasz. Szerintem segít. Őszintén meg kell beszélni, és bocsánatot kérni, de az utólagos megbánás nem mindig hatásos. Előre is kell gondolkodni néha.
2015. febr. 1. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!