Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elizabeth swan turne kérdése:
Sokat irogatunk, es nagxyon tetszik de van koztunk 4ev es felek a csókolózástól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok 13 ő 17..... Kerlek értelmes válaszokat irjatok.
Még az is kérdésem Hogyann kell jól csókolni?
2016. márc. 17. 15:05
1/3 anonim válasza:
Hé, hé, hé... A szüleid tudják, hogy ilyen közel kerültél neten egy 17 éves sráchoz???
Nem kötekedésből, de ez nagyon veszélyes!
A csókos kérdést pedig feltették már:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcso..
Ha tudok segíteni, mert szerelemnek érzed, írj rám.
Sok sikert és vigyázz magadra.
14/f
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy aggodsz de tudják hisz a család kozeli ismerosenek a fia...a sokat irogatast ugy ertem hogy ott többet irunk mint eloben van alkalmunk beszelni...de kosz hogy aggodtál..
2016. márc. 17. 15:12
3/3 anonim válasza:
Nem tudom igazából leirni hogy kell. Érezni fogod hogy kell.:) Egyebkent szerintem abban semmi gaz nincs ha ezt elmondod neki, plane ha megerto:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!