Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm kiszemeltjének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kiszemeltjének tetszik valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú (13), akivel régen osztálytársak voltunk (én azóta egy gimibe mentem), de nem voltunk különösebben jóban, csak  kiskorunkban néha együtt játszottunk. Most a barátnőm (13) megkért, hogy kutassak a kiszemeltje után, aki ez a fiú. Én rábólintottam, de hülye voltam és most pánikba estem!

Mit mondjak a fiúnak? Csak úgy hívjam fel több, mint fél év után, hogy "Szia, tetszik neked valaki?/Képzeld, tetszel valakinek!/Amúgy mizu a lányokkal?", vagy mi? Hogyan derítsek ki mégis valamit, hogy ne okozzak csalódást a barátnőmnek? (Legalább annyit, hogy tetszik-e neki valaki, vagy tetszik-e neki a barátnőm.) Írtam neki néha, de soha nem válaszol(t), csak látta! :(

Bármilyen megoldást elfogadok, és az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2016. márc. 16. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Derült égből villámcsapás kérdésre nem fog normálisan válaszolni, esetleg még félre is érti.

Mondanám, hogy először alakíts ki vele egy bizalmi kapcsolatot,de ha nem válaszol, ez nem opció sajnos. :/

Ha mégis felhívnád, ne rögtön ezzel támadd le. Kérdezd mindenféléről, ha 8.-osok vagytok, akkor a felvételiről, eredményekről, hasonlók.

2016. márc. 16. 03:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Tényleg kellett a bizalom, de sikerült megkérdeznem és sajnos nem tetszik neki a barátnőm, de szerencsére más sem.
2016. júl. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!