Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért nem akarhat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harasztimate kérdése:

Vajon miért nem akarhat találkozni? Van egy lány (én 17 ő 14,15 hamarosan) bocsi kicsit hosszú lett :d

Figyelt kérdés
akivel meg 4-5 eve ismertem meg mert egy edzeste jartunk, aztan abbahagytam az edzest elkezdtem masikat, autan megszakadt a kapcsolatunk, aztan most par heze elkezdtunk megint beszelgetni facebookon (egeszen pontosan 2.5) egy 5nappal miutan volt is egy randifelesegunk (vagyis 2 óran at ultunk egy dombon es beszelgettunk) nagyon jol sikerult, de csokra meg nem kerult sor (nem volt negfelelo alkalom, nem azert mert punci vagyok) aztan meg aznap mondta kb egybol hogy mennyire jovolt a randi es h talalkozzhnk még mihamarabb. aztan azota barmikor probalom elhivni barhova , egyszeruen nem sikerul eljonnie.. Azota pedig nagyon sokat rendszeresen beszelunk(10000 uzenet facen) eloben is megvoltunk, de barmikor amikor elhivom akkor ir vlami rovod valaszt hogy "raersz holnap a-a , es hogy miert , akkor meg valami hulyeseget mondd. Tegnap megkerdeztem hogy miert nem akar talalkozni de nem mondott semmitse , csak hogy o szeret otthon lustulni inkabb xd. Pedig biztos hogy tetszem neki, mondta is , meg rengeteget utal arra h mennyire szeret velem dumalni, szoval itt nem friendzonerol van szo, hanem teljesen masrol. Vajon félhet? Vagy csak tart hogy nem felel meg? Meg nem volt pasija. Lehet csakturelmetlen vagyok... Csak mar akkor is eltelt mar két hét azota miota taliztunk .

2016. márc. 15. 11:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát én randi alatt mindig kutyasétáltatásra gondolok , vagyis eddig mindig arra hivtam el :D ugy h tali kb náluk aztan le a dunapartra. Igazából kb ezen az egy randin mulna minden , szóval lehet h ezért fél csam
2016. márc. 15. 11:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Egy ilyen gagyi facebookos kvíz még kéz hete aztmondta hogy 34 napig lesz szingli. Marcsak 20nap.. Lehet kivárom azt a napit aztan azon a napon nagyon romi leszek :D
2016. márc. 15. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet megérné kutyus nélkül is menni;)

Hàt hajrá:D

2016. márc. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!