Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? Tegyem meg én az első lépést?
első lépésnek pl megkérhetnéd, hogy várja meg veled a buszt...
,-))
Köszönöm a gyors választ.
Egyszer már próbáltam, de nemet mondott. Egyszer pedig suli után megvárta velem... nem tudom.. megpróbálom, hátha :D
Nem tudom, hogy állsz ezzel a dologgal, de esetleg kezdeményezhetnéd, hogy bulizzatok egyet közösen (más barátokkal együtt). Ott megpróbálhatsz fizikailag közel kerülni hozzá, pl. a vállára dőlsz, ölébe ülsz, megfogod a kezét... ha viszonozza, akkor bejössz neki, ha nem, akkor később kimagyarázhatod azzal, hogy sokat ittál, nem is emlékszel... (persze nem kell sokat innod, mert tényleg túlságosan elveszítheted az önkontrollodat)
Én így, egy buli után jöttem össze a barátommal :) (igaz, ő kezdeményezett)
L
Köszi a válaszokat!
20:43
hogy őszinte legyek nem tudom mit reagálna ha elhívnám valahova. mert mindig egymás vérét szívjuk és szerintem amint elhívnám levágná, hogy bejön. amit akarok is meg nem is. köztünk valahogy nem megszokott ez, de ettől függetlenül nyilván ha lépni akarok ezt is meg kell tenni. az a gond, hogy nincs túl sok önbizalmam...a külsőmet illetőleg.
20:44
Nem járunk valami sokat bulizni, viszont lehet elmegyünk inni és beszélgetni barátokkal...Lehet, hogy így többet megtudhatok.
Lehet, hogy csak rendes akar lenni. Nem szerelmes beléd (vagy nem akarja kimutatni), viszont jó barátja vagy ezért kedves és rendes veled. Lehet, hogy van valakije (bár erről szerintem tudnál). (ezesetben üdv a Friendzone-ban)
Vagy tényleg szerelmes és ahogy fentebb írtam nem akarja kimutatni ugyanazon okokból kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!