Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kell udvarolni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell udvarolni?

Figyelt kérdés
Megvolt már a "menjodahozzábeszélgetni", sőt még a "mondmegnekihogyszereted" is. Erre azt mondta, kedvel, de fiatal még a szerelemhez. Azóta is szívesen beszélget velem. Van itt esély(és ha igen,mit kéne tennem?), hogy ő is szeretni fog, vagy ez az a tipikus maradjunkcsakbarátok?
2016. márc. 11. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És mégis hány évesek vagytok?
2016. márc. 11. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ó éreztem, hogy valamit kihagytam :D én 16 ő 15
2016. márc. 11. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nembaj az ha kihagytad.:-D

Nos 15 évesen még fiatal lenne a szerelemhez? Ezt nem nagyon hiszem.

Talán tényleg csak barátkozni akar veled.

Na de ha igazat mond hogy tényleg még fiatal hozzá,akkor sajnos várnod kell,ha neki is bejössz.:-)

Ha lesz annyi időd várni.;-)

2016. márc. 11. 10:40
 4/7 anonim válasza:

Lazázzatok!

Csináljatok közös programokat, lehetőleg baráti társasággal: kirándulás, séta, biciklizés, pizzázás, lassan kerti sütögetés is lehet.

Tanulj meg kérdezni: suli, tesó, barátnő. tanárok, háziállat, bármi.

De ne faggasd, ezért legyen mindegyik témára egy saját, lehetőleg szórakoztató történeted, ami veled, vagy ismerőssel esett meg.

2016. márc. 11. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:

építesz egy ketítést

ott lesz az udvar

és udvarolhac

2016. márc. 11. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
bókok, kedves gesztusok, apró de szívből jövő ajándékok. így kell udvarolni. ja és igen, minél több közösen eltöltött idő amit már írtak: közös programok
2016. márc. 11. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, ha csak enyi, akkor ezeket én is tudtam. Azért köszi a válaszokat :)
2016. márc. 18. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!