Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tök kedves velem es nagyon sokszor szoktunk szemezni. Én eddig úgy éreztem, hogy bejövök neki. Nekem is bejön egyébként. De ma láttam ahogy kigúnyolt, majd kinevetett az egyik barátnője előtt. Én ezt nem igazán értem és kicsit rosszul esett. Akkor most kedvel vagy nem? 16/f

2016. márc. 10. 18:24
 1/3 anonim válasza:
Szerintem kedvel, a gúnnyal pedig próbálta elfedni. 😳
2016. márc. 10. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi lányok elég hülyék tudunk lenni,és úgy gondoljuk könnyen elrejthetjük az érzéseinket, ha azok ellentétét tesszük.Ezért legtöbbször az ilyen látványos gúnyolódás pont az ellenkezőjét (a szimpátiát) takarja ;) :)
2016. márc. 11. 15:37
 3/3 anonim válasza:
miben nyilvánult meg,hogy kedves veled?
2016. márc. 12. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!