Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tök kedves velem es nagyon sokszor szoktunk szemezni. Én eddig úgy éreztem, hogy bejövök neki. Nekem is bejön egyébként. De ma láttam ahogy kigúnyolt az egyik barátnője előtt. Én ezt nem igazán értem. Akkor most kedvel vagy nem? 16/f

2016. márc. 8. 17:34
 1/4 Fruzs33 ***** válasza:
Valószínűleg kedvel,csak a barátnői előtt ezt nem így mutatja
2016. márc. 8. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy kedvel-e. Igazából csak ő tud erre választ adni.
2016. márc. 8. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
És miért titkolja a barátnői előtt? Igazaból csak arra lennék kíváncsi, hogy ez normális-e, hogy előttük nem mutatja ki vagy tényleg baja van velem.
2016. márc. 8. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze én is titkolom a barátnőim előtt kibe vagyok szerelmes és ha kigunyol akkor csak még erősebben kelti azt a látszatot előttük hogy nem szerelmes beléd
2016. márc. 8. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!