Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány utál hogy szerette...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Etnevel009 kérdése:

Ha egy lány utál hogy szerettessem meg magam vele?

Figyelt kérdés
Tulajdonságai:Kicsit nyafis,sok barátnője van,nem túl kedves fiúkkal,barátja még csak 1 volt,egyeszer már jártam vele de elszúrtam :S ennyi adattal tud valaki segíteni?A megszállotja lettem! :X

2016. márc. 10. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:

hagyd rá ha nem akarja a csaj felesleges erőltetni mert ha nem akarja te meg erőszakolod magad akkor csak egyre rosszabb lesz

A jó hir viszont, hogy van még egymillió jó nő a világon keress azok közül valakit aki megfelel

2016. márc. 10. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:
ha egy lány utál egy fiut csak mer akor ott mélyebb gondok vanak
2016. márc. 10. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:

kis szünet, ez fontos - azután hódítás indul

- van, hogy átcsap a szeretet -gyűlöletbe, vissza is tud.

"Gyűlölök és szeretek. Kérded tán, mért teszem én ezt,

Nem tudom, érzem csak: szerteszakít ez a kín."

Catullus

2016. márc. 10. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Figyi velem is pont ez a helyzet csak en a lany helyzeteben vagyok. Hidd el, ha komolyan gondolja, hogy nem akar teged, illetve az ajandekaidat nem fogadja el/ kidobja/ gunyt uz belole es goromba is veled, hidd el, azert van, hogy latsd, nem kellesz neki
2016. márc. 10. 15:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat de ezt elfelejtettem mondani:Amióta elkezdtem kicsit komolyabb lenni azóta látom hogy lopva rám néz és néha mosolyog.Nem lehet hogy csak attól fél hogy a barátnői kinevetik vagy kibeszélik?
2016. márc. 10. 15:59
 6/10 A kérdező kommentje:
És 3-as.Már 2 évet vártam elég? :D
2016. márc. 10. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
hallod ha két év után semmi esélyt nem látsz akkor hagyd már rá, van egy csomó jó nő a világon
2016. márc. 10. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:

amióta komolyabb vagy azért pillant rád meg mosolyog valószinűleg tőled fél mert megváltoztál, nem pedig a barátnőitől

hagyd rá ami nem megy nem kell erőltetni

2016. márc. 10. 16:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Oké értem köszönöm :)
2016. márc. 10. 18:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele.Azért volt bunkó,mert nem akart velem járni,de nem is utál.
2016. márc. 31. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!