Hogyan szerettessem meg vele az olvasást?
Figyelt kérdés
10 éves az unokatesóm(lány), és nincs hozzászokva az olvasáshoz. Nagyon kevés időt töltünk együtt, ritkán találkozunk csak. Egyszer pár napig együtt nyaraltunk, és felolvastam neki egy könyvből. Nagyon érdekelte, már várta, hogy újra olvassak neki. Mikor elbúcsúztunk, otthagytam nála a könyvet, mert tetszett neki, hogy olvassa. Kiderült, hogy 1-2 oldal után feladta. Így már nem volt izgalmas, mivel ő ehhez nincs hozzászokva, inkább gépezik(!)
Mit tegyek, hogy rávegyem az olvasásra? Tudom, hogy ez mennyire fontos a fejlődésben, de az ő családjukban ez nem szokás, nálunk viszont igen. L/18
2013. dec. 15. 18:11
1/1 anonim válasza:
Rendesen megtanították olvasni, jó a szövegértése, nem diszlexiás? Mert ha tényleg annyira érdekelte a könyv, mint mondod, akkor továbbolvasta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!