Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odáig vagyok érte mit tegyek? 16/L
Figyelt kérdés
Sziasztok sajnos olyan helyzetbe csöppentem amit meg annyira nem eltem at es nem tudom hogy kezeljem. Szoval értelem szeruen egy sracrol van szo. Mar feleve kuzdok vele az en szemszogembol. Mert gyakorlatilag feleve az van hogy mikor talalkozzunk ugy hogy randi. Mar sokszor mentem vele egy buszon van amikor csak puszit adtunk egymasnak es mashelyre ultunk van amikor dumalgattunk is. Az egyik ilyen buszos talalkozonknal ossze futottam vele es elhivott a baratja bulijara az napra. Es hat elmentem es ott elcsattant par csok.:D. Majd haza jottunk reggel es nem keresett utana annyira.. majd ujbol talalkoztunk es pont akkor amikor szulinapom volt (ez a talalkozo mar megvolt beszelve szoval vegre nem buszos veletlen szeru talalkozo volt) es hat elsutottem a poent hogy szulinapomra kaphatnam ajandekba egy ket puszit a szamra..:D majd nevetett es lesmarolt. Megint haza ment es off....... nem keres alig ir vissza. Majd ott tartottunk hogy ez alatt a felev alatt en bele szerettem..... es hat egtem a vagytol.... h elmondjam es nem birtam tovabb elmondtam neki...majd meglepodott es azt mondta talalkozzunk egy het mulva.. szerintetek mire szamitsak akkor ?:/2016. márc. 9. 20:51
1/3 anonim válasza:
Valoszinu hogy bejossz neki csak eloben szeretne tisztazni a dolgokat legalabbis en biztos igy tennek...es fel ev alatt foleg ugy hogy volt par csok elkepzelhetetlen hogy ne tetszel neki:) 16/f
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem csak a csókokra kellettél neki, semmi másért. Te meg hülye vagy, hogy hagyod magad....16 évesen párkapcsolatban kellene csókolóznod, nem pedig bulikban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!