Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiu a sulibol. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Olyan Orlando Bloom-os benyomású :D Aranyos:3 Nah, tegnap szemeztünk😀 és ma pedig amikor mentem haza a busszal akkor megakadt a feje rajtam, ereztem ahogy ram pillant :s szerintem tetszem neki, de nem mer kezdeményezni vagy én nemtudom:D és hát én meg elég félős típus vagyok. Szval mihez kezdjek? :'D2016. márc. 8. 20:35
2/4 2-es vagyok válasza:
Ha legközelebb látod a suliban, momd meg neki, hogy aranyos :D
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Esküszöm a kutyám életére,hogy megteszem!:D
2016. márc. 9. 17:08
4/4 anonim válasza:
Facebookon elkezdtek beszélgetni, ha máshogy nem tudtok
Akkor ott megbarátkoztok, és már élőbe is tudtok beszélni
A többi jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!