Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet, hogy úgy tetszek valakinek, hogy semmiféle jelet nem mutat, teljesen közömbösen viselkedik feléd?
Úristen...
Mennyi gyáva ember.
"Várom, hogy elmúljanak az érzéseim.."
"Szeptember óta egy helyben toporgunk."
Mutassátok ki ha kell valaki, ne csak emésszétek magatokat...
Kérdező: Igen, valakinek sikerül elrejteni az érzéseit, Nekem általában nem megy, szóval mindenki levág mindent akár egy tekintetemből is.
23-as, attól, hogy még neked van önbizalmad, vagy egyszerűen csak bátor vagy, vagy csak vakmerő, vannak olyan emberek, akik reménytelen emberekbe szeretnek bele. Lehet, hogy te nem ilyen vagy, de taln bele kéne képzelned magad másik helyzetébe. 25-ös: ,,nincs veszteni valód"? Ez most komoly?! Öregem, ha csajnak mondja el, hogy tetszik neki, másnap az egész suli róla beszél!!!
Kérdező: Nem tudom, hogy el lehet-e rejteni annyira az érzéseidet, hogy tökre közömbösnek tűnjél. De Bocsi, ha lányról van szó, szerintem tuti jelzett volna valamit, legalább annyit, hogy izgul/ideges a közeledben, bár erre lehet, hogy jó példa, az, h mindig félrenéz. Te tényleg nagyon kitartó vagy! ;) én a helyedben már rég feladtam volna. De vigyázzál, ne magyarázz túl bármilyen apró, kis jelet. Addig is sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!