Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szigorú szülőknél hogy oldható meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe beleestem de valszeg ő is belém. A gond az hogy kb másfél órára lakik tőlem. Meg szeretnék beszélni vele egy talit de én csak 13 éves vagyok, ő meg 15. A szüleink elég szigorúak...és még megkérdezni is félek mert tudom hogy nem engednék neki sem meg nekem se. Főleg hogy anyukám nemrég vált apukámtól mert apa megcsalta anyát...tehát anyukám most nem bízik a pasikban xd....a fiú szülei pedig ugyanilyen szigorúak...
Hogyan tudnánk találkozni úgy hogy megengedik? Hogyan tudnám őt elhívni és hogyan tudnánk elérni hogy elengedjenek minket? Ráadásul a fiút másfél éve ismerem és napi szinten skypolunk stb...
Szerintetek??
2016. márc. 6. 22:44
1/5 anonim 

válasza:

Várj még 2 évet és rájössz :)....
2/5 A kérdező kommentje:
Bővebben??
2016. márc. 6. 22:56
3/5 anonim 

válasza:

Titokban fel uton talalkoztok es kesz
Az elso arra gondolt hogy fiatal vagy meg
4/5 A kérdező kommentje:
Értem..köszi
2016. márc. 6. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!