Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Lebuktassam?
Sziasztok!
Most egy nagyon hosszú sztoriba cseppentetek bele.
Kezdjük az elejétől, szóval szerelmes lettem egy fiúba, de annak van egy barátnője, szóval nem is nagyon olt esélyem. A barátnője gyönyörű magas kedves nem csodálom hogy beleszeretett de z elég funny, hogy a csaj magasabb nála. :3
Egyszer megtudta az érzéseimet akkor elhitettem vele, hogy nem tetszik nekem stb, de igazából a szívem mélyén tudtam, hogy szeretem.
A csajnak nagyon sok barátnője van akivel van de a fiú nagyon rossz hatással van rá. Mivel én mindenkivel jó kapcsolatba vagyok mással könnyen meg tudok dolgokat róluk. na mindegy szóval elhanyagolta a barátjait és az én legjobb barátnőmet pedig lenyúlta a kis (nemmondhtomki teljesen átirányította az agyát és egy pasizós (megint nemmondhatomki) lett belőle. (ezt ne szó szerint értsétek) A csaj legjobb barátnőjének ez nem tetszett így elkezdte piszkálni a pasival, hogy teljesen elrontja vele már nem foglalkozik elhanyagol mindenkit. Én természetesen szerettem volna segíteni neki és a barátnőmön így elkezdtünk gondolkodni hogy hogyan lehet őket szétválasztani, és ekkor egy nagy hír jutott a kezeim közé amiben az kis történet volt, hogy drága szeretett emberünk nem is olyan hűséges aminek tűnik. Hiszen a másik barátnőm látta őt egy táborba egy másik csajjal smárolni. A csajjal felvettem a kapcsolatot sok nyomozás után és megtaláltam ami kell kiderült hogy a fiú mind végig megcsalta a lányt.Ezt még ő nem tudja és nem is tudom hogy elmondjam-e a barátnőmnek. ha elmondanám neki akkor a fülébe jut és ott a vége. Szerintetek mit tegyek?
Figyelj cica.
Ezt a zagyvaságot háromszor kellett elolvasnom, hogy értelmezni tudjam.
Látom, hogy a kavarás nagyon megy és értem, hogy kamatoztatni szeretnéd ezt a csodálatos képességedet... de szerintem elöbb tanulj meg helyesen írni és érthetően fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!