Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressen belém egy lány?
Figyelt kérdés
Már fél éve vagyok az új suliba. Van egy nagyon szép lány aki most beült mellém és ő az új padtarsam. De én alapból csendes fiú vagyok o meg egy elég nyitott lány lehet még köztünk valami? Szoktunk beszélgetni de mit tegyek hogy belém szeressen? Tudom ez időbe telik de mit javasoltok?2016. márc. 3. 20:38
1/2 anonim válasza:
Könnyebb dolgod van, ha nyitott mert akkor tudtok beszélgetni beszélgessetek mert akkor közelebb kerültök egymáshoz ez nem úgy megy hogy csinálsz valamit és belédszeret és annyi... beszélgessél vele járj a kedvébe lepd meg mondj neki szépet amit érzel hülyéskedj vele dicsérd stb.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az első mondja... Nagyon jól leírta. Ez nem így megy, hogy csak "valamit csinálsz és akkor ő majd beléd szeret". Ez nem ilyen könnyű. Próbáld meg először is felkelteni az érdeklődését, ez nagyon fontos. Ne izgulj, mert ha a lányok nem szeretik ha egy srác félős. Csak beszélgess vele, legyél érdekes számára. Aztán elkezdhetsz bókolni neki, ha jól mennek a dolgok. Adj neki jeleket hogy tetszik neked, de ne ilyen legapróbb dolgokat, hanem éreztesd is. Sok sikert, ne félj tőle 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!