Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok tippeket adni, hogy hogyan vegyek le a lábáról egy lányt?
Figyelt kérdés
Bármi jöhet kivéve az hogy felhívom mert én városban ő viszont egy messzi faluban lakik.2016. márc. 3. 07:33
1/8 anonim válasza:
Hát kezdetnek ne lègy töketlen aki mèg felhìvni se meri/ sajnálja rá a pènzt.
3/8 anonim válasza:
Nevettesd addig míg össze nem pisili mgát. Najó annyira nem :D de a nevetés sokkal közelebb hoz majd benneteket egymáshoz. Egyébként vannak telefonra ingyenes applikációk amin lehet hívni, vagy messenger free call
4/8 A kérdező kommentje:
Bocs elirtam ..így tényleg toketlennek tunnek. Elhivni nem tudom mert...
2016. márc. 3. 15:52
5/8 anonim válasza:
Mennyire messzi az a falu? :D Hány évesek vagytok? És miért nem tudod elhívni...? Ha igazán kedvelnéd, és azt szeretnéd, hogy a tied legyen, akkor rég elhívtad volna, és nem akadnál fenn ilyesmin. (Vagy tán drága egy SMS/hívás?)
6/8 A kérdező kommentje:
A falu kb 20 km és 13 évesek vagyunk.. és írtam hogy nem felhívni nem akarom, mert azt már többször megtettem és jókat beszéltünk. Amúgy tudsz valami tanácsot adni?
2016. márc. 3. 19:17
7/8 anonim válasza:
(előző vagyok)
Nem akarod felhívni, mert jókat beszéltetek... ühm. Eskü, nem fogom megérteni a fiúk logikáját, de oké. Hát, szerintem ha jóban vagytok, és régóta ismeritek egymást, akkor mondjuk elhívhatnád a városba valahova, parkba sétálni, fagyizni, vagy csak beülni vlhova. (20 km meg egyáltalán nem sok.)
8/8 anonim válasza:
Hat a lanyt leveheted a labarol pl furesszel... Uh morbid humor...
Amugy tudd meg mit szeret kedveskedj neki bokokkal... Ha nem mersz beszelni irj levelet...
Am 13 eves vagy mit akarsz te?? En se vagyok joval tobb csak erdekel...
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!