Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdjem el? 13/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjem el? 13/f

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban akibe az elmúlt másfél év alatt beleszerettem. De leginkább mikor farsngon vele kellett táncolnom ugyan nem páros tánc volt de meg kellet pörgetnem és így sokat beszélgettünk ugyan az előadásrór de legalább beszélt velem, mert a tipikus osztály olyan tagja vagyok akivel ciki beszélni. Nem értem miért teljesen normális vagyok! Theát az lenne a kérésem hogy küldjetek ötleteket hogy kelthetném fel a figyelmét és hogy adhatnám a tudtára hogy mit érzek? Sikerülne összejönöm vele talán az osztályom is megértené hogy attól hogy néha ugyan hülye dolgokat csinálok mindig megpróbálom jóvátenni és nem néznének full retardnak. Előreis köszönöm minden válaszolónak.13/f
2016. márc. 1. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Udvarolj neki! Vegyél virágot, csokit, cuki dolgokat stb... Bár nem tudom a mai fiatal lányok ezt mennyire díjazzák, de mi még annak idején cukinak tartottuk!
2016. márc. 2. 01:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Legyél vele mindig kedves, beszélj vele sokat, és mindig add önmagad. Mond el hogy szereted, és ha ő is, akkor onnantól már megy minden magától.
2016. márc. 2. 07:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel a lányok előbb érnek, nem a korosztályukból fognak pasit választani, hanem inkább a kicsit érettebbek közül.

Ha te még a ciki viselkedéssel (gyerekeskedéssel) is ráteszel egy lapáttal, szerinted mennyi esélyed lehet?

Mielőtt bepróbálkozol, érdemes önmagadat rendbe tenned. Gondolkozz el azon, h mit teszel azért, h a lányok fel tudjanak nézni rád férfiként.

2016. márc. 2. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Osztálytárssal mindig veszélyes kezdeni. Egyszer volt ilyen esetem, és utána elég ügyetlen dolog volt kerülgetni egymást az utolsó évben
2016. márc. 2. 13:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!
2016. márc. 2. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha valaki még nézi ezt köszönök mindent összejöttünk!😅 Most már úgy 1 hónapja járhatunk!
2016. ápr. 1. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!