Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a kiszemelt azt mondta, hogy túl fiatal vagyok hozzá?
Van egy osztálytársam aki nagyon jóba van vele és megkértem,hogy mondja el neki,hogy szeretem,de az volt a válasza,hogy: "esélytelen, ha egy évvel idősebb lenne akkor talán."
Összetörtem. Mit tegyek? :(
Őszintén szólva én nem vennék rá mérget hogy megmondta neki.Persze az is lehet hogy tényleg megmondta neki csak szerintem egy próbát megér hogy beszélj a kiszemelteddel hogy "biztos nem lehetséges?" és ha úgy válaszol hogy "Miről beszélsz?" akkor valószínüleg gőze nincs a dologról de ha azt írja hogy "Igen biztos mert..." akkor meg igazából úgyis mindegy.
De szerintem halld a kiszemeltedtől hogy "Nem." és légy biztos benne hogy te megpróbáltad mint hogy csak annyit tudj hogy XY azt mondta hogy YXZ azt mondta hogy nem jövök be neki.Szval érted remélem.
Ha tetszenél neki, akkor nem érdekelné, hogy hány éves vagy.
Gondolom, azért annyira nem nagy a korkülönbség köztetek.
Ne kiszemelj valakit. Hanem ismerj meg konkrétan embereket és akkor majd alakul.
Így nagyon ritkán fog összejönni, hogy csak úgy kiszemelsz valakit.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat :)
Sokat segítettetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!