Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mosolyog rám egy lány amikor meg lát? Tetszek neki?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 14:58
1/10 anonim válasza:
Vagy csak olyan csúnya a fejed hogy már vicces.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem értem miert van ennyi gyökér a földön...
2016. febr. 28. 16:39
4/10 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel tényleg azért mert tetszesz neki :) arra vár, hogy lépj
5/10 anonim válasza:
Nézd meg, vannak-e más jelek is. De jó eséllyel nem utál...
7/10 anonim válasza:
Ha tetszik neked, lépj! Ne legyél nyuszi és ne várd, hogy majd ő.
Ha meg nem tetszik, akkor is mosolyogj vissza, légy vele kedves! De azért ne is legyen félreérthető, mert ha többet képzel bele, csalódni fog.
L
8/10 anonim válasza:
Azért mosolyog, mert szimpatikus vagy neki :) Valószínűleg tetszel neki vagy valamelyik barátnőjének.
9/10 A kérdező kommentje:
Meg akarom közelíteni a lányt, de, nem tudom mit mondjak neki, hogy mivel kezdjem ,igen nekem is tetszik.
2016. jún. 5. 06:50
10/10 anonim válasza:
Ha osztálytárs "szia, matekból ugye ez volt a házi? Ú, köszi. És te leg tudtad csinálni?", ha nem akkor ttdd meg, mi lehet közös téma, és beszéljetek arról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!