Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 éves lányok,20 éves sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lányok,20 éves sráccal összejönnétek? Vagy túl idős lenne nektek? 20F

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, nincs alakulóban semmi.
2016. febr. 28. 11:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#17: Na, és mit teszel? Elmondod neki a jól bevált szöveget, hogy te érettebb vagy a kortársaidnál?:D
2016. febr. 28. 20:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Kepzeld nem vagyok bekepzelt csak ruhellem az ilyen kis okos embereket akik azt hiszik h mindent tudnak mert ugy 1000 eves tapasztalat van a hatuk mogott:Dtelefonrol irok es nem fogom azzal tolteni az idot h meg ekezetet is irjak sry:Dde ti tokeletesek vagytok:*legyen igazatok akkor csak h legyen egy jo napotok
2016. febr. 28. 21:01
 23/24 anonim válasza:
16 éves vagyok és fura módon a 20 év körüliek kevésbé keltik föl az érdeklõdésem ( persze személyfüggõ). Nekem valahogy ideálisabb ha a fiú 16-18 éves. Még talán ha kicsit fiatalabb se nagy baj. Csak valamiért a 20 egy kicsit sok. Talán egy pár év múlva már nem zavarna annyira ez a 4 év.
2016. márc. 8. 12:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Igen,én alapból az idősebb,érettebb pasikra bukom,szóval igen igen és igen ;)

16/L

2016. máj. 10. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!