Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még? Miből kéne tudnom?

Vagy szeret vagy nem kerdezz ra es azzal ne foglalkozon mar hogy te nem vagy olyan bulizos mert akkor nem szeret igazan a labad meg ne rakd szet neki egy ideig ennyi
Egyebkent meg egy csomo olyan srac van aki nem szeret bulizni es ezert a nem bulizos csajokat jobban kedvelik
Pont ez a kérdésem, hogy mi lehet a szándéka velem.
A szakítás butaság miatt volt, mindig is nagyon szerettük egymást, ha valamin összevesztünk, mindig kibékültünk mert nem bírtuk egymás nélkül.
Épp ezért szeretem még őt, mert számomra vele volt jó. És ő is mondta, hogy senkivel nem érzi magát úgy, mint velem.
És hozzátenném, sokat változtam a szakítás óta és ő is, 18 éves lettem és az egész kezdetekor még csak 15 voltam.

Ha nem tudod eszre venni a jeleit azon nem tudunk segiteni
1 a haverjainak nem kell arrol tudni hogy egyutt vagytok (vagy eleg ha annyit tudnak hogy neha dugtok)
2 ha csaj lennek nem lennek olyan sraccal aki ilyen hogy fuvezik
3 milyen haverok mar azok akik emiatt nem hagyak beken?
Ezen gondolkozzal
Ő nem füvezik. A haverjai igen. És tudják hogy én nem is engedném neki.
De akkor mindegy, feladom az egészet, itt csak negatív energia jött rám.
Nagyon szeretem így ez nem is menne egy csettintés alatt, ha fél év alatt nem sikerült.
Én csak szeretném ha újra a régi lenne és a haverjai elé állna, hogy "Én igen is szeretem ezt a lányt!" A haverjai fél év alatt átformálták. Azt akit szeretek benne, jó mélyre rejtették. Ha elő tudnám húzni, érettebb fejjel talán jobban menne. Legalábbis én így érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!