Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kinek van igaza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Van egy baratom, aki minden buliban iszik es cigizik amit en nem nezek jo szemmel. Mondtam is neki hogy ne csinalja, viselkedjen kulturaltan, de o csak ramveszekedik mindig hogy ne korlatozzam es hagyjam beken.

Szerintetek? En csak jot akarnek neki o meg veszekszik

2016. febr. 28. 01:45
 1/1 Stark2000 ***** válasza:
Aranyos tőled, hogy törődsz vele. Egyébként egyetértek veled, de ettől függetlenül az ő dolga mit csinál. Sajnos nem mondhatod meg neki. Amíg nem veti rá magát más lányokra, meg nem hulla részeg, addig szerintem "annyira" nincsen nagy baj. Mondjuk ezt nem mondanám korlátozásnak.. ha meg a barátnőjét zavarja ez a két dolog, akkor igazán lemondhatna róla. Igazán nem egy elhanyagolhatatlan dolog az alkohol és a cigaretta, ráadásul nem is egészséges.. Én melléd rakom a voksom, szerintem ebben az esetben ő gondolkodik hülyén. 16/F
2016. febr. 28. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!